2020-11-04

Pokarantininė Italija. Summertrip'20

  

Nepaprastai džiaugiuosi, kad planas "summertrip'20" vis gi įvykdytas ir kelionių troškulys bent jau kuriam laikui numalšintas!


Spėjom namo sugrįžti dar prieš įtraukiant Lenkiją į šalių sąrašą, iš kurios grįžus privaloma saviizoliacija (tokia tvarka įsigaliojo būtent nuo šiandien).
Kaip atsakingi keliautojai bei piliečiai, turime jau ir testų Covid19 neigiamus rezultatus (nors jie ir nebuvo mums privalomi, nes keliavome po šalis, kur sergamumas yra dar mažesnis arba panašus kaip Lietuvoje). Nusprendėme, kad taip bus ramiau visiems, kuriems teks su mumis bendrauti, o taip pat ir mums patiems
Šios mūsų kelionės planas buvo - no plan! Kadangi keliavome savo automobiliu, miegodavome -palapinėje, toks planas puikiai realizavosi ir pagal sparčiai besikeičiančias situacijas su susirgimais sakyčiau būtų net gi rekomenduotinas.
Tad summa sumarum:
🚗 Nuvažiuota daugiau nei 6000 km
🇮🇹 Aplankyta vienas žavingiausių Italijos regionų - Cingue Terra, klaidžiota siauromis šio regionio miestelių gatvelėmis, aikčiota nuo įspūdingų panoramų.
🗼Bandytas paremti svyrantis Pizos bokštas.
🏖🌞Daug, labai daug laiko paplūdimiuose, kuriuos įprastai į kelionės planus įtraukiu paskutiniu punktu. Dėl to oij kokie buvo laimingi ir vaikai, ir Mindaugas. Šįkart, beje, ir aš. Išmokus plaukti, matau, kad pradedu visai pamėgti ir tokį paplūdimio poilsį.
Beje, suradau savo kelyje visus paplūdimius, kurie yra 'dog friendly'. Keista ir įdomi patirtis džiaugtis saulės voniomis ir maudynėmis tarp tiek keturkojų 🐩🐕🐶😆
🎾Šeimyniškai varžytasi teniso kortuose beveik kiekviename miestelyje, kuriame turėdavome nakvynę. Ir nesvarbu, kad tiesiog tirpom žaisdami prie +40.🤦‍♀️
🍕Itališkas maistas! Oij, kaip pasiilgsiu tų lėtų saulėtų pusryčių pradedant kvapniu espreso puodeliu, kruasanu, ir baigiant spritzo taure ir vėl espreso... Kai absoliučiai nereikia skubėti!
Žodžiu, atostogos buvo superrr!!!! Na, o galimybę keliauti, džiaugtis naujais vaizdais, skoniais, patirtimi pradedi dar labiau vertinti, kai supranti, kad nežinia, kada vėl turėsi galimybę tai daryti...😕 vis gi esu optimistė - tikiu, kad nors ir kitaip..labiau apgalvotai, atsargiau, saugiau, bet ši galimybė visada bus ir pasaulis niekada nesustos bei neužsidarys taip, kaip nutiko šį pavasarį 🌏



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą