2013-11-07

Antio, Graikija!

Paskutinį kartą pamojam Graikijai....laukia kelių dienų kelionė atgal į namus...kad ir kaip liūdna bebūtų, viskas turi savo pradžią ir pabaigą...





Džiaugiamės, kad keliaujam namolio sklandžiai: be didesnių nuotykių, automobilių gedimų, ir net keliai jau nebe atrodo tokie prasti kaip važiuojant pirmyn. Na, gal todėl, kad dabar jau buvom nusiteikę ir žinojom, kad gazo pedalo neišeis stipriai paspausti.
O čia, Tokaj miestelis Vengrijoje, garsus savo vynais, ypač baltais ir švelniais desertiniais.

Aišku, nenusipirkti ir neparagauti – negali. Ech, o tas baltas saldus toks fantastiškai gardus buvo...tiesiog idealiai atitinkantis mano skonio receptorius J) Pasigailėjau, kad tik taip kukliai jo nusipirkau...

Po vyno degustacijos pats laikas ir romantiškiems pietums ant lieptelio...



 Na va, dar para važiavimo ir mes, jau kirtę Lietuvos sieną, mėgaujamės milžiniška porcija lietuviškų ledų, kurių skonio išties be galo pasiilgom. O dar po valandėlės ragausim mano mamos gamintus lietuviškus cepelinus ir dalinsimės kelionės nuotykiais su artimaisiais.
Atostogos buvo puikios! Taip, dar tiek liko nepamatyta, neaplankyta. Tačiau kas gi sakė, jog Graikijoje esam paskutinį kartą? 
Summa summarum atostogos užskaitytos!!!! ir negana to, įvertintos visu 10+++ balų!!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą